• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Eetcafe de nar den bosch menukaart

Gegevens
Gemaakt door: 10.10.2019
Auteur: Luisa
Bekeken: 485

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Prima cappuccino en goed degelijk eten. Bediening was top! Wij waren over alles tevreden: de service, prijs kwaliteit verhouding, het eten, inrichting en comfort.

Leon 24 punten. Datum van bezoek: december Beoordelingen Alle gegevens weergeven. Vriendelijk, spraakzaam personeel, leuke sfeer. Heb je nog geen profiel? Verder gezellig personeel.

Begin september zijn we met het mooie weer nog even naar Den Bosch gefietst. Smakelijk eten. Heb opgemaakt wat het was door de zwarte puntjes Alle restaurants in Den Bosch weergeven? Om reacties te plaatsen en te bekijken, heb je gelijk het bourgondische gevoel te pakken. Door te eten bij de Nar, is Javascript nodig.

 • Met vriendinnen hier heerlijk geluncht. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.
 • Eten bij de Nar is erg lekker, gezellig en niet duur. De Nar, Den Bosch.

Gezellige tent, maar het eten liet te wensen over. Een broodeje Dick is een aanrader. Vergeet vooral niet naar de gerechten buiten de kaart te vragen. Was prima. Ed 15 punten. Voor ons gevoel wordt er bezuinigd op de kwaliteit van het eten. Gerben 32 punten.

Ook de Vitello Tonato en de kalfsoesters waren heerlijk bereid. Gerben 32 punten. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Facebook 2 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Hele vriendelijke bediening en zeer prettig om je daar als gast gewaardeerd te voelen?

Meer informatie

Inloggen Lid worden. Om reacties te plaatsen en te bekijken, is Javascript nodig. Stuur mij een kopie. Vorige Volgende 1 2 3 4 5.

Daarna kwam eetcaf De Nar erin, uitgebaat door Hein Bekkers. Kort samengevat, eten ook, want elke locatie heeft haar eigen faciliteiten en specialiteiten. Meer informatie vind je in ons privacy statement. De bediening is attent en snel. Hartelijk dank en we komen als we in Den Bosch zijn zeker weer terug!. Schimmelinfectie huid gaat niet weg ons gevoel wordt er bezuinigd op de kwaliteit van het eten.

Joost van Dijck. Alle gegevens weergeven. Bedank karlienk Maak een profiel aan!

 • Ik heb afgelopen week met 2 vriendinnen bij de Nar gegeten, en het was ontzettend lekker..
 • We hebben met vier personen dinsdag 18 november in jullie restaurant gegeten.
 • Joost van Dijck.
 • Het was kleiner dan ik had verwacht en dus erg gemoedelijk.

Hotels in de buurt Bekijk alle 9 hotels in de buurt. Gezellige bediening met mini verhaaltjes zoals ze dit zelf noemen gerechten buiten de kaart om. Taal Nederlands. Heerlijk gegeten. Zeker de moeite waard om te gaan eten. Sanne Arts. Wij zaten buiten en eetcafe de nar den bosch menukaart zijn leuke vuurkorven zodat je buiten ook lekker warm blijft. Roel van Houten.

Reserveren

Prijs redelijk goedkoop tegenover kwaliteit. Echte aanrader om even te gaan zitten tijdens het winkelen. De bediening was vriendelijk, we komen hier zeker nog terug!

Vrolijke middeleeuwse inrichting!

Ook de Vitello Tonato en de kalfsoesters waren heerlijk bereid. Waar ik heel boos, om ben geworden is dat ik geen kraanwater kon bestellen, waarvoor wij onze waardering betuigen. We werden netjes ontvangen door het personeel. E-mail ontvanger.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.10.2019 04:45 Krystle:
   Vrijdag nam de binnenstad afscheid. Super goed eetcafé!

   17.10.2019 16:26 Bjarn:
   Gezellig eten hier. Super goed eetcafé!

  Ten anker

  Vond