• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Film kijken op iphone zonder internet

Gegevens
Gemaakt door: 09.10.2019
Auteur: Zeyneb
Bekeken: 413

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vanuit hier kun je direct op zoek naar beschikbare films en series om te downloaden. En zelfs niet-Apple-apparaten, zoals Samsung Galaxy S9 enzovoort. Stap 3.

Reageer op artikel:. Bestel een los nummer , lees de losse artikelen op Blendle of neem een abonnement met korting. Is YouTube Kids écht kindvriendelijk? Je krijgt nu alle films en series te zien die je offline kunt bekijken. De app is gratis te downloaden, maar voor de volledige functionaliteit moet je een in-app aankoop doen.

Om Netflix offline te kunnen kijken heb je nodig: een internetverbinding, een actief Netflix-account, een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 9.

Je kiest zelf het lettertype, dat standaard in je scherm staat. Plex bestaat uit meerdere elementen, namelijk desktop, dus je zult elke aflevering apart moeten downloaden. Het is helaas niet mogelijk om een compleet seizoen van een tv-show tegelijk te downloaden, lettergrootte en de taal.

Waar vind ik mijn gedownloade Netflix-films en series. Maak nieuw topic aan en praat verder?

Doe je niets, dan zal Netflix de content offline beschikbaar houden. RTL Nieuws. Streamen Wat is streamen?

Beperkt houdbaar

Je moet overigens wel ingelogd zijn op een wifi-netwerk. Lees ook. Maar ik begrijp dat de video's dan dus nog gewoon op mijn mac blijven staan, in de bibliotheek van itunes en dat ik de film dan dus stream. In het geval van een slechte netwerkomgeving of de situatie zonder gegevensgebruik, is het kijken naar iTunes Movies offline gekocht of gehuurd, dringend en gemarkeerd voor alle iTunes-gebruikers. Rob BcJam ,

  • Meer Esquire? Maar wat als je je favoriete serie of een film wilt kijken als er geen internet is of als je mobiele databundel tekort schiet?
  • Is YouTube Kids écht kindvriendelijk?

Testen qua geluid en helemaal afspelen ipv halverwege stoppen Er zijn wel apps voor de iPad die 'alle' bestanden kunnen afspelen zonder problemen. Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd.

Tijdens het afspelen kun je de instellingen van de video aanpassen, zoals de helderheid en de verzadiging. Is YouTube Kids cht kindvriendelijk. Juultje donderdag 20 juni .

Kijk onbeperkt series en films

Heb je een Apple-apparaat of een pc dan kun je films huren en kopen bij iTunes. AcePlayer AcePlayer is een videospeler die bijna elk filmformaat aan kan.

Tik op het rode kruisje om de complete serie of film te verwijderen.

Stukken taart. Ik kan ze ook afspelen op de ipad, geluid en beeld zijn prima. Eigen bestanden streamen met Chromecast. Als de app opnieuw gestart wordt moet ik telkens opnieuw het profiel kiezen. Er komt nogal wat bij kijken om zoveel apps en apparaten te ondersteunen.

VIVA op social media

Bij een hogere beeldkwaliteit nemen de downloads wel meer opslagruimte op je toestel in beslag. Wat een slechte instabiele app. Dit zijn de beste films van Christopher Nolan. Laat het ons weten!

Je kunt op elk gewenst moment naar je lijst met gedownloade films en series gaan om individuele films en series te verwijderen:. Abonneer je dan via deze link. Wij leggen je het stap voor stap uit. Het werkt zelfs als het videoformaat niet geschikt is voor je iPhone. Nogmaals bedankt voor je feedback. SuzanneSuus vrijdag 21 juni Zo vind je bij films de beoordelingen van Rotten Tomatoes.

ICulture adviseert: Infuse

Een paar seconden later kun je offline kijken. Meest gelezen artikelen. Je kunt ook op het download-icoon klikken, dat standaard in je scherm staat, om te zien welke Netflix films en series de optie hebben om te downloaden. De app speelt bijna al je films en muziek direct af, zonder eerst te converteren.

Plex wordt zoveel gebruikt dat we er een aparte gids over hebben geschreven. Hoe zie ik hoeveel opslagruimte Netflix in beslag neemt. Beperkt houdbaar Elke dienst heeft grotendeels dezelfde voorwaarden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0