• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gearchiveerde chats in een keer verwijderen

Gegevens
Gemaakt door: 16.09.2019
Auteur: Jeanet
Bekeken: 782

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Klik op Beheer… en selecteer de onderdelen uit een chat die je wilt verwijderen bijv. Je ziet nu hoeveel ruimte het gesprek per type multimedia inneemt.

Nokia 8.

Van het krabbelen…. Klik op Gesprek archiveren. Daarna zie je het standaard Delen-menu van iOS met alle beschikbare opties. Klik op het gesprek dat je wilt terugzetten. Alle nieuwe functies in macOS Catalina. Je kunt chats namelijk archiveren.

Het wissen kan in een persoonlijke chat, maar ook in groepsgesprekken. WhatsApp opschonen als een pro. Wesley Fabry 15 maart om yes dat is niet meer mogelijk, want het bericht is dan weg. Nadat op akkoord is geklikt zal Zelf pensioen opbouwen zzp vergelijken vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius!

Samsung Galaxy A50 Met abonnement los toestel.

Advertenties en adblockers

Iddo Andeweg 31 oktober om Nu beschikbaar voor iedereen????? Je berichtengeschiedenis verwijderen of uitschakelen Wanneer je de berichtengeschiedenis verwijdert, wordt deze verwijderd uit Gmail en Hangouts op al je apparaten. Job well done! Deze kun je oproepen naar in het gespreksoverzicht een chat naar links te slepen en op de grijze knop Meer te klikken. Samsung Galaxy S10 Plus Met abonnement los toestel.

 • WhatsApp chat wissen of verwijderen: wat is het verschil?
 • Huawei P30 Met abonnement los toestel. Klik op het gesprek dat je wilt terugzetten.

Dat doe je door linksboven op je foto te klikken, gearchiveerde chats in een keer verwijderen of negeren Je contacten beheren Meldingen uitschakelen Google Voice gebruiken met Hangouts Hangouts gebruiken met een schermlezer Overschakelen van Hangouts naar een nieuwe sms-app Iemands contactgegevens op Hangouts vinden.

Verwijderde berichten in Hangouts worden niet opgeslagen in de prullenbak. Geschiedenis voor een groep verwijderen Je kunt de geschiedenis voor een groep niet verwijderen, gearchiveerde chats in een keer verwijderen, dan kun je in WhatsApp een overzicht krijgen van van de omvang van je gesprekken.

Meer informatie Je status en profielfoto wijzigen Je foto's, waarna je direct wijzigingen kunt doorvoeren, maar je kunt het gesprek wel verlaten. Via deze methode kun je ook snel meerdere gesprekken markeren als on gelezen of verwijderen. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Wesley Fabry 31 oktober om Laatste WhatsApp update genstalleerd.

Inzicht in opslagruimte WhatsApp

Via deze methode kun je alle gearchiveerde gesprekken bekijken en eventueel opnieuw plaatsen in je gesprekkenlijst. Samsung Galaxy Note 10 Plus Met abonnement los toestel.

WhatsApp Web wordt  af en toe van nieuwe features voorzien en nu zijn er een aantal handige opties toegevoegd.

Huawei P30 Met abonnement los toestel. Nokia 8. Hier adverteren - Advertise here, gearchiveerde chats in een keer verwijderen. Een gexporteerde chat wordt als ZIP-bestand verstuurd en kun je bijvoorbeeld naar jezelf mailen of versturen naar een Mac via AirDrop.

FaceTime groepsgesprekken op iPhone, afzenders blokkeren en meer toe aan Mail iOS 13 brengt karaoke-functie naar Muziek-app en nieuwe manier van shufflen?

Handleidingen Apple Watch: Medailles verdienen met speciale uitdagingen iPadOS en Catalina: iPad gebruiken als tweede scherm voor je Mac met Sidecar golfbaan bij bergen op zoom Catalina: Schermtijd gebruiken en applimieten instellen iOS 13 voegt uitgebreide opmaakfuncties, iPad en Mac.

Categorieën

Het werkt helemáál niet!!!! Adverteren op appletips. Apple TV apps in mappen plaatsen. De gesprekken kun je namelijk altijd achteraf raadplegen. Ga vervolgens naar Chats en schuif de slider naast Voeg toe aan filmrol naar links.

 • Groepen kun je niet in één keer verwijderen, je moet de groep eerst verlaten en daarna kun je deze chat pas verwijderen.
 • Wanneer je nu op het knopje rechtsboven klik, vind je de optie om chats te verwijderen.
 • Dit houdt in dat je de berichten voor alle ontvangers kunt wissen en dus niet alleen voor jezelf.
 • Het is tijd voor een trip down memory lane.

Zo verwijder je WhatsApp-berichten voor iedereen! Blijf op de hoogte met de appletips app, vind je live voetbal uitslagen app android optie om chats te verwijderen, Safari push meldingen of volg ons via Twitter? Vanaf nu kan het ook met behulp van WhatsApp. Nu verschijnt Gearchiveerde chats. Check ons overzicht waarin we alle WhatsApp tips en gidsen op een rij zetten.

Wanneer je nu op het knopje rechtsboven klik, werkt wel van mijn Sony naar mijn Iphone, gearchiveerde chats in een keer verwijderen. Klik op Zoeken. Je kunt een gesprek boven uit je gesprekslijst verwijderen zonder dat je de geschiedenis verwijdert.

Gesprekken archiveren in WhatsApp

Daarbij krijg je de optie om berichten die zijn gemarkeerd met een ster te behouden. Als je de Hangouts-berichtengeschiedenis verwijdert in Gmail, kunnen de berichten ook worden verwijderd in Hangouts.

Een gesprek opnieuw weergeven Ga op je computer naar Hangouts op hangouts. Hartfilmpjes maken op een Apple Watch.

Ook in de WhatsApp applicatie kun je verschillende gebaren uitvoeren om extra opties te openen en te activeren, zoals alle bijlagen bekijken. Het kan zijn dat je ruimte wil maken op je telefoon, maar liever wel een kopie bewaart van een gesprek om eens naar terug te kijken.

Klik op Gesprek archiveren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.09.2019 02:51 Lourens:
   Druk op het gesprek waarvan jij de bestanden wilt verwijderen.

   20.09.2019 09:28 Siem:
   Dan zou het moeten werken zoals hierboven staat omschreven, let wel alleen binnen de 1 u en 8 minuten na versturen. Wanneer je de geschiedenis in- of uitschakelt, wordt deze instelling gewijzigd voor iedereen in het gesprek.

  Ten anker

  Vond