• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het weer in sorrento in november

Gegevens
Gemaakt door: 08.09.2019
Auteur: Alide
Bekeken: 163

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Beste reisperiode. Reisadvies Sorrento Dit reisadvies is opnieuw beoordeeld. Weersverwachting deze week Scroll tabel en bekijk alle dagen.

Klimaat Sorrento per maand. Vanaf Brussels Airport is de vliegtijd ongeveer 2 uur en 20 min. Dat is gelijk aan de tijd in Nederland. Bekijk het actuele reisadvies voor Italië op de site van de Rijksoverheid. Als je hier met de auto naartoe gaat rijden, dan is de autoroute vanaf Brussel km en ben je zonder tussenstops en oponthoud ongeveer 18 uur en 20 minuten onderweg. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. De rubriek "méér klimaatinformatie" is door ervaringsdeskundigen gemaakt op basis van statistieken en ervaringen.

Vanwege de nog niet samen iets leuks doen thuis warme dagen en de zon die nog niet op haar felst is, is Itali in het voorjaar het mooiste. Men zegt niet voor niets dat er niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als het weer.

Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen. Het weer heeft geen geheugen het weer in sorrento in november biedt geen garanties. Weer in september Gemiddeld is het maximaal 27 in september in Sorrento en minimaal rond de 23 graden, het weer in sorrento in november.

Vooral in Dolomieten en de Alpen valt er voldoende sneeuw om te zorgen voor een dikke witte laag sneeuw die geschikt is voor alle vormen van wintersport, het weer in sorrento in april.

Een groot deel in het noorden van het land heeft een zeeklimaat types Cfb - gematigd en Cfa - warm met relatief milde winters, geen extreem hete zomers en neerslag gedurende het hele jaar. In Sorrento kent het warm mediterraan klimaat.
 • Als een zware depressie door de bergen tegengehouden wordt en als het ware blijft hangen dan kan het ook in de zomermaanden een aantal dagen lang voor regen zorgen die kan leiden tot wateroverlast. Aan alle gegevens op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden.
 • Waar en wanneer de meeste regen valt is vooral afhankelijk van de regio en het jaargetijde. Vooral in Dolomieten en de Alpen valt er voldoende sneeuw om te zorgen voor een dikke witte laag sneeuw die geschikt is het weer in sorrento in april alle vormen van wintersport.

Woensdag minder treinen vanwege sneeuw

Vooral in het zuiden van Italië omgeving Napels en de eilanden Sicilië en Sardinië kunnen de thermometers oplopen tot maar liefst veertig graden. De zeetemperatuur ligt rond de 23°C. Voor Italië is de volgende klimaatinformatie beschikbaar: Wil je meer weten over het klimaat van Sorrento? Gemiddeld genomen zijn er geen grote verschillen in de zomertemperaturen, in de praktijk is het door de lengte van het land wel mogelijk dat er op hetzelfde moment verschillen in temperatuur gemeten worden van vijftien graden tussen noord en zuid.

Weer in november Gemiddeld is het maximaal 19 in november in Sorrento en minimaal rond de 16 graden. Weer ervaringen Sorrento.

Vooral in Dolomieten en de Alpen valt er voldoende sneeuw om te zorgen voor een dikke witte laag sneeuw die geschikt is voor alle vormen van wintersport. De zeetemperatuur ligt rond de 23C. Zo heeft de onderste helft van Itali een vrij gelijkmatig neerslagpatroon waarbij de meeste regen in de wintermaanden valt en er in de het weer in sorrento in november zomermaanden weinig tot zeer weinig regen valt. In de noordelijk helft van het Italiaanse vasteland is het verloop van de neerslag een stuk ongelijkmatiger.

Men zegt niet voor niets dat er niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als het weer.

Ontdek het weer in Sorrento in andere maanden

Als een zware depressie door de bergen tegengehouden wordt en als het ware blijft hangen dan kan het ook in de zomermaanden een aantal dagen lang voor regen zorgen die kan leiden tot wateroverlast.

Bekijk hier de beste reisperiodes. Het gemiddelde klimaatcijfer voor Sorrento is een 8,2.

Er valt in juli op 6 Dagen neerslag met een totaal van 14 mm en het is deze maand 25 Dagen droog in Sorrento, het weer in sorrento in november. Men zegt niet voor niets dat er niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als het weer.

In het groen is aangegeven wat de beste reismaanden zijn voor Sorrento, conform het advies van de Stichting De Bovenlanden. De zeetemperatuur ligt rond de 17C. Sorrento ligt in een rechte lijn op 1.

Vakantie Sorrento

Wintersport in Italië is daarom vooral populair onder levensgenieters die naast het skiën ook nog willen profiteren van de uitstekende Italiaanse keuken. Het weer heeft geen geheugen en biedt geen garanties.

Andere wintersportplaatsen vind je in de regio's Süd-Tirol, Aosta en in mindere mate Torino en Belluno.

 • Wil je binnenkort op vakantie naar Italië dan kun je op de website Italië voor beginners enorm veel goede informatie over Italië halen.
 • Aan alle gegevens op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden.
 • Klimaatinformatie van plaatsen en streken in Italië De klimaatinfo op deze pagina is slechts beknopte informatie.
 • Anderen bekeken ook deze bestemmingen: Montenegro.

Bekijk het actuele reisadvies voor Itali op de site van de Rijksoverheid, het weer in sorrento in november. De zeetemperatuur ligt rond de 17C? Er valt in november op 15 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 15 Dagen droog in Sorrento. De zeetemperatuur ligt rond de 23C. Bekijk hier de beste reisperiodes   Actueel weer De weersverwachtingen voor de komende dagen en het actuele weer op dit moment van deze bestemming zien.

Klimaatinformatie van plaatsen en streken in Itali De klimaatinfo op deze pagina is slechts beknopte informatie. Dat is gelijk aan de tijd in Belgi.

Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed. Vaccinatie tarieven het weer in sorrento entretien avec un vampire telecharger april de GGD Vaccinatie tarieven bij Het weer in sorrento in november Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed.

Weerverwachtingen voor Sorrento

Als een zware depressie door de bergen tegengehouden wordt en als het ware blijft hangen dan kan het ook in de zomermaanden een aantal dagen lang voor regen zorgen die kan leiden tot wateroverlast. De zomers zijn warm en droog en in de winter heb je een zachte temperatuur. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

In het groen is aangegeven wat de beste reismaanden zijn voor Sorrento, maar de inhoud ervan wordt ook gepubliceerd op het web. Weersverwachting Sorrento het weer in sorrento in november daagse weersverwachting Sorrento Het weer voor Sorrento in Itali wordt de komende 14 dagen 10 tot 11 graden met meerdere dagen kans op lichte regenbuien tot zware regen.

Neerslag De meeste neerslag in Itali valt ten westen van de Apennijnen en in de bergen in het uiterste noorden van Itali.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.09.2019 16:18 Tirzah:
   De tabel heeft een responsive formaat en past zich aan voor elk apparaat. Bekijk hier de beste reisperiodes   Actueel weer De weersverwachtingen voor de komende dagen en het actuele weer op dit moment van deze bestemming zien?

  Ten anker

  Vond