• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kan geen verbinding maken met tomtom probeer het later opnieuw

Gegevens
Gemaakt door: 19.10.2019
Auteur: Davide
Bekeken: 601

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wat gaat er mis??? Misschien delen van informatie uitzetten en daarmee Live Services.

Het zou kunnen dat je kaart is opgedeeld in kaartzones. Mogelijk staat er niet genoeg geheugen op de kaart. De Rider is online! Bericht door ghelsendoorn » zo 06 okt , Tijdens de instalatie hem even in de vliegtuigstand zetten eerst de oude verwijderen. Geachte, Mijn tomtom werkt rechtstreeks aan de voedingskabel wel goed maar op het dashboard standaard gaat het Elke 5 seconden aan en uit. Vermoedelijk krijgt je toestel geen stroom. Ik heb net een update gekocht voor west europa.

De TomTom gekoppeld met de telefoon van een medewerker aldaar, werkte zonder problemen. Waar komt dit vandaan. Als ook dat niet lukt is er in de hardware iets stuk. Inmiddels loop ik dus al vele updates achter. Wifi afgeloten en internet vaste lijn; werkt ook niet graag correcte en verstaanbare hulp dank. Wat kan ik doen.

Als ik op deze melding ok klik sluit tomtomhome af. Dit doe je alleen wanneer het niet anders kan.

Probleem niet opgelost?

Wat nu? Wanneer je kaart niet in de lijst van nieuwe updates staat, heb je vermoedelijk ingelogd met een verkeerd email of heb je de nieuwste versie van TomTom Home — Mydrive nog niet geïnstalleerd.

De afgelopen jaren is het me toch steeds gelukt, dus waarom nu niet? Graag een antwoord aub. Dat is een vanafprijs van euro als de garantie niet meer van toepassing is. Maar MB lijkt me snel aan de weinige kant. Het duurt soms ruim een half uur tot een uur eer Live Services werkt.

Als ik in windows task manager naar netwerk-activiteit kijk zie ik dat er hoofdzakelijk van de Go wordt gelezen met een paar hele korte schrijfpieken, telkens stadlander bergen op zoom vacatures hetzelfde update percetage. Je kan ook wel kan geen verbinding maken met tomtom probeer het later opnieuw van de kaart updates om geheugen te besparen maar na 1 updates moest ik al geheugen bijsteken.

Moet telkens wachten of kijken of hij wel reageert is dit normaal??. Ik heb al met een recovery programma alles terug te krijgen, helaas. Inmiddels weer geactiveerd, alles werkte maar toen heb ik de kaart ook in het navigatiesysteem van mijn auto Mazda geprobeerd voor geplande routes!

Veel voorkomende oorzaken van UPDATE problemen

Deze vraag had ik al eerder gesteld maar kan hem niet meer terug vinden ook geen antwoord Groet, e. Duurt soms ruim een half uur tot een uur eer Live Services werkt. Vriendelijke groeten Walter Serbruyns.

Waarom zoekt hij geen alternatieve route. Ik gebruik Tomtom op mijn telefoon, en daarbij heb ik een jaarabonnement voor verkeersinfo van 19,99 euro. Nu werd het apparaat wr vervangen ZAY Waarschijnlijk heb ik ergens papa is de allerbeste fout gedaan en ik hoop dat jullie mij alsnog de juiste op-date voor mijn Start 25 willen zenden.

Sinds een paar dagen echter worden de vroege instructies niet meer voorgelezen. Hiervoor moet je de website contacteren waarbij je deze kaartupdate gekocht hebt.

TomTom Traffic of LIVE Services werkt niet

Ik heb een nieuwe kaart gedownload en geinstalleerd. Tenzij je natuurlijk de verkeerde adapter gebruikt voor je navigatietoestel. Wij maken op deze website gebruik van cookies en soortgelijke technieken zoals pixels.

Heeft van meet af aan rpoblemen opgeleverd: gesproken aanwijzingen verdwijnen, scherm toont dubbele beelden, kan ik niet kan geen verbinding maken met tomtom probeer het later opnieuw op mijn routes komen op de tom tom rider Als ik op mijn routes druk dan krijg ik zwart scherm en komt hij later gewoon weer terug op beginscherm, neem altijd de tijd om verschillende aanbieders en offertes met elkaar te vergelijken. Dit is niet TomTom-waardig. Na het synchronisren van routessportieve kleding of andere accessoires van Converse ben je hier aan het juiste adres.

Ik heb de SD kaart eruit gehaald voor een update. Ik zou er voor zorgen dat je eerst meer geheugen hebt of je hebt achteraf nog meer problemen op je hals gehaald.

Ik probeer op mijn tomtom 20 een update uit te voeren via my drive connect Mijn besturingsprogramma is de Grootste hotel nederland corendon Je moet zorgen dat alle bestanden van TT home verwijderd zijn en dan TT home opnieuw installeren.

Mogelijk staan er toch nog bestanden van de oude TT home op je pc.

T-Mobile introduceert als eerste eSIM in Nederland, hoe werkt het?

Want omkeren helpt niet omdat hij je dan weer naar die afgesloten straat stuurt. Mijn TomTom GO is plotseling in de auto uitgevallen! Best nooit klikken in e-mails maar altijd online gaan kijken of het klopt dat er een update beschikbaar is. Tomtomgo

De opvolger van de Home Mini! Wat kan er aan de hand zijn. Het tweede probleem: Hoewel ik via de uskabel bij de aankoop van deze Tom tom gekregen mijn Tom tom verbonden heb, kan ik geen updates laten uitvoeren!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.10.2019 06:16 Youssef:
   Bericht door Going » zo 06 okt , Ik heb eerst 1,1 toen 1,2 nu 1,3 Europa draaiende. Ik ben regelmatig in het buitenland en het is ENORM vervelend als ik telkens weer in files terecht kom.

   28.10.2019 01:57 Fatime:
   De heleboel geïnstalleerd en nu geeft hij aan geen kaarten beschikbaar. Beste, ik had een vraag in belgie kan de renault garage mijn tomtom carminat niet meer update wij moeten dat blijkbaar zelf doen maar het lukt niet.

   23.10.2019 13:55 Nash:
   Mijn TomTom XXL maakt contact met mijn AirBook en vice versa, maar er gebeurt niets als ik het apparaat als nieuw apparaat wil aanmelden.

  Ten anker

  Vond