• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Lijst beste basisscholen nederland

Gegevens
Gemaakt door: 01.10.2019
Auteur: Bella
Bekeken: 496

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ouderkerk aan de Amstel. Het predicaat is drie jaar geldig. Naam ontvanger.

Oostwold Gem Leek. Komen ze er zelf niet uit, dan roepen ze de hulp in van de wetenschap. Oudega de Fryske Marren. Nieuwerbrug aan den Rijn. Ze zorgen dat de schappen vol staan, leren dat die knol een venkel heet en houden de winkel schoon.

Beek Gem Montferland. Een excellente school is een school die op de een of andere manier uitblinkt. Nieuwerkerk Ad IJssel? Download beste thrillers boeken ooit informatie over het onderwijs: Download alle gegevens voor het primair onderwijs per gemeente in 1 handig Excel document.

Zie ook Basisonderwijs Voortgezet onderwijs.

Maak een profiel aan! Het predicaat is drie jaar geldig.
  • Persenaire is niet het eerste Statenlid dat overstapt.
  • Op AlleCijfers.

Wat biedt Scholen op de kaart?

De Rijksoverheid. Ouderkerk aan den IJssel. Komen ze er zelf niet uit, dan roepen ze de hulp in van de wetenschap. Winterswijk Miste. De Nederlandse Wil van Emmerik zit op één van twee eilanden die vol getroffen zullen worden. S Heer Arendskerke.

  • Sint Jansklooster. Download alle informatie over het onderwijs: Download alle gegevens voor het primair onderwijs per gemeente in 1 handig Excel document!
  • Over deze site Over Rijksoverheid. Zevenbergschen Hoek.

In het voortgezet onderwijs is het zelfs een verviervoudiging en stijgt het aantal excellente afdelingen van 22 naar Met een vlag, een bordje n de titel kunnen de scholen laten zien dat ze uitblinken. Steden zoeken koortsachtig naar oplossingen om spookpanden in het centrum te voorkomen!

Limburg heeft 10 scholen met het predicaat excellent. Lijst beste basisscholen nederland scherm. Niekerk Westerkwartier.

Berichtnavigatie

Maar liefst 26 scholen kregen daar het predicaat excellent. De rest van de Randstad is ook goed vertegenwoordigd. Oost West en Middelbeers. Sint Maartensdijk.

Het predicaat is drie jaar geldig. Maak een profiel aan. Ouderkerk aan den IJssel. Dat is een compliment waard. Berkel en Rodenrijs. Komen ze er zelf niet uit, dan roepen ze de hulp in van de wetenschap.

Het meest complete beeld van scholen in jouw buurt

Alteveer Gem de Wolden. De Nederlandse Wil van Emmerik zit op één van twee eilanden die vol getroffen zullen worden. Oudega de Fryske Marren. Voor heel veel onderwerpen vind je grafieken, uitleg en links naar meer informatie.

Toon en Verberg Laat zien. Daar kregen respectievelijk 20 en 23 scholen het felbegeerde label! De Nederlandse Wil van Emmerik zit op n van twee eilanden die vol getroffen zullen worden. Meer Adverteren, lijst beste basisscholen nederland. Overijssel doet het dan weer iets beter met 8 uitblinkers. Pijltje omlaag. Daarom is het mooi om te zien dat zoveel verschillende soorten scholen het predicaat hebben behaald. Dekker reikt maandag in Lijst beste basisscholen nederland zelf ook een tweetal predicaten uit?

Verantwoordelijk

E-mail ontvanger. Staatssecretaris Sander Dekker Onderwijs is blij met de groei. Met een vlag, een bordje én de titel kunnen de scholen laten zien dat ze uitblinken.

Zie ook Basisonderwijs Voortgezet onderwijs. Winterswijk Kotten. Met een vlag, een bordje n de titel kunnen de scholen laten zien dat ze uitblinken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0