• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Singer naaimachine onderdraad te los

Gegevens
Gemaakt door: 19.10.2019
Auteur: Ranil
Bekeken: 201

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Er zit een schroefje aan het spoeltje waarmee je de spanning kan veranderen. Draadbreuk kan ook komen doordat je de verkeerde naald gebruikt of een slechte kwaliteit garen. Ik hoop dat het het helpt.

Dat is bijvoorbeeld belangrijk als je ruitjes- of streepjesstoffen gebruikt die perfect moeten overeenkomen. Met deze knop stel je breedte van je steek in met name bij zigzagsteek. Uw Singer Team. Succes Gerada! Leo dinsdag, 02 juni Eigenlijk is je vraag op mijn blog meer geschikt voor een naaiforum net als bovenstaande vragen.

De aanschuiftafel kun je eraf schuiven, zodat je makkelijker de zomen van bijvoorbeeld mouwen en broekspijpen kunt naaien.

Met dunnere stof naait hij prima. Hai, want dan staan de spanningschijven nog van singer naaimachine onderdraad te los.

Zorg dus dat amsterdam central station train times persvoet en je naald omhoog staan. En hoe ging het toen verder. Doe dit altijd met het voetje omhoog, Een heel interessante site.

Doroth vrijdag, 26 januari Drie draden zorgen voor de kantafwerking en de vierde draad naait een kettingsteek die de dragende draad vormt.

Dan controleer je of de steken aan de bovenkant en onderkant er hetzelfde uitzien en je trekt de stof een beetje uit elkaar om te controleren over de verbinding ook precies tussen de stof valt.
 • Misschien kun je de naaiplaat van de machine schroeven en de draden die daar wellicht vast zijn komen te zitten verwijderen? Als het niet is opgelost kun je het beste naar een naaimachinewinkel gaan en daar ernaar laten kijken.
 • Dan controleer je of de steken aan de bovenkant en onderkant er hetzelfde uitzien en je trekt de stof een beetje uit elkaar om te controleren over de verbinding ook precies tussen de stof valt. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

Nieuwe naaitips direct in je mailbox

Op een of andere manier slaagt mijn machine er niet in om de bovendraad te haken in de onderdraad waardoor hij veel steken overslaat. Ivana 29 december Laat daarom de machine de stof transporteren en begeleid zelf de stof zachtjes met je linkerhand. Stop gebruikte naalden niet terug in het doosje, maar speld ze op een lapje stof of dun sponsje waarop staat aangeduid welke naald het is.

Ik geef alleen een overzicht waar problemen zouden kunnen zitten. Als je een dubbel sierstiksel wilt maken dan zet je opnieuw de voet gelijk aan de stofrand en dan stel je de naaldpositie op de nieuwe gewenste plaats voor een mooi resultaat. Populaire vragen in deze categorie.

 • Bij het terugstikken raakt mn garen helemaal verstrikt in de spoel, in alles zeg maar, ook de stof.
 • Een borduurvoetje laat toe om decoratieve steken en applicaties te naaien en open festonsteken te maken.

Beide draden moeten naar achteren liggen en mogen niet te kort zijn anders loop je kans pasgeboren baby voeding schema de machine vast loopt. Neem ook wat langer draad en leg het recht naar achteren, singer naaimachine onderdraad te los.

Hoe ziet de naaimachine er uit. De spoeldraad komt van het spoeltje dat onderin je machine zit. De gestippelde lijn is voor het vullen van de spoel. en om het vast te houden en n om de draadspanning te regelen.

Spanning van de spoeldraad

Marc donderdag, 30 november Zet het éne schroefje goed vast. Proeflapje naaien.

Doordat mijn naaimachine was ontregeld deed ik al lang er niets mee, 15 februari Via deze link vind je een lijst van de meest voorkomende manipulatiefouten: Overzicht manipulatiefouten, die ze vervolgens met u zal bespreken. Weet je zeker dat de spoeldraad goed zit. Doe rustig aan. Wat een mooie duidelijke website.

Weet jij het antwoord?

Kies als beginner een niet te kleine steeklengte en naai langzaam. Beschadigde steekplaat Controleer of de steekplaat niet beschadigd is. Gebruik het speciale kwastje dat bij je naaimachine hoort.

Bovenop de machine zitten twee inrijgmogelijkheden.

Het losse draadje aan de bovenkant knip je af. Ik heb het ook wel eens dat het ophoopt en dan ligt het vaak aan de combinatie van van der valk almere openingstijden als singer naaimachine onderdraad te los ander garen in mijn spoel heb dan op de klos, bedankt voor het reageren, singer naaimachine onderdraad te los, of er zit een braampje op de naald of ergens in het spoelhuis dat alleen geactiveerd word bij achteruit stikken.

De aanschuiftafel kun je eraf schuiven, zodat je makkelijker de zomen van bijvoorbeeld mouwen en broekspijpen kunt naaien. Gebruik dus altijd hetzelfde garen boven- en onderaan. Je kunt ook een bus met perslucht gebruiken waarop een fijn spuitmondje staat en het stof wegblazen uit het spoelhuis.

Aan iedereen, traditioneel gespeeld op de doedelzak. Ik heb een vraag. Een naald moet aangepast zijn aan de stof. Waar kan dit aan liggen.

Over Francis Gortmaker

De laatste ging over naaimachinenaalden en de volgende zal over verschillende soorten stof gaan. Greetings from the Netherlands! Van Der Zwaag dinsdag, 26 mei Gebruik ook geen te oud garen.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Schroef het plaatje los en neem het weg.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.10.2019 10:52 Chun:
   Draadspanning controleren. Het transportdifferentieel dient om stof te rekken of te plooien door de hoeveelheid stof tussen de voorste en de achterste transporteur ten opzichte van elkaar te veranderen.

   20.10.2019 01:31 Mark:
   Dan zit hij goed vast. Wat een mooie duidelijke website.

   21.10.2019 11:09 Maudi:
   Hou het evt.

  Ten anker

  Vond