• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tattoo met as laten zetten eindhoven

Gegevens
Gemaakt door: 20.10.2019
Auteur: Ani
Bekeken: 676

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Pacific Tatau. Lijnen niet strak. Meer over Desperado Tattoo ontdekken?

Bij Thierry merk je tijdens het ontwerpen al dat ie heel goed weet waar hij mee bezig is en maakt al een mooi ontwerp terplekke op je arm. Vertel jouw verhaal en wij zullen hierop inspringen, met je bespreken en het ontwerp maken.

Gold Tattoo. Bekijk meer: tattoo shops. Als ik mijn afspraak af zeg of verzet, krijg ik mijn aanbetaling dan nog terug? Bedankt voor het zetten van mijn mooie tattoo! Corner

Belle Nouvelle en onze locatie aan de Kruisstraat, wist ik dat ik gerust naar Kevin kon gaan. Het eindresultaat is werkelijk indrukwekkend. Door zijn houding voelde ik me ook prettig en op mijn gemak. Wat is deze eerste ervaring achteraf een slechte start geweest? Een grote tattoo zou krijgen, is al jaren een begrip in Eindhoven, tattoo met as laten zetten eindhoven.

Score Hoger dan 3 Hoger dan 3,5 Hoger dan 4 Hoger dan 4,5?

Tattoo shops Ook is hij een hele fijne persoonlijkheid, waardoor je jezelf echt welkom en prettig voelt. Gaubi Beijers.

Desperado Tattoo

Het concept en ontwerp wat ik zelf mee had genomen is zonder overleg of enige vorm van meedenken overgenomen en getatoeëerd. Eerste tattoo dus behoorlijk spannend, maar Philip heeft puik werk geleverd, zowel op mijn huid als in mijn hoofd! Er zijn zoveel goede adresjes dat we er twee lijstjes van kunnen maken.

Ook ben ik heel tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding. Alle instrumenten die we gebruiken zijn gesteriliseerd. Wachtwoord vergeten?

 • Erwin Jeppie. Werd meteen geholpen super fijn en relaxte sfeer.
 • Corner Ik heb vorige week door Thierry op mijn arm een polynesian tattoo laten zetten.

Mooie, schone shop en makkelijk te bereiken. De eerste 12 uren zijn erg belangrijk voor de hechting van het sieraad, stel het poetsen van je tanden dan ook uit tot na die tijd. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement, tattoo met as laten zetten eindhoven.

Like en win actie gewonnen en voorzien van een geweldige tattoo, hartstikke bedankt. Strak verzorgd werk en de koffie staat altijd klaar.

Dragon Tattoo

Meer over Tattoo Lines ontdekken? Van te voren krijg je uitleg van wat alles is. Volg indebuurt eindhoven op Instagram. Wat is deze eerste ervaring achteraf een slechte start geweest.

Wilma Hendriks. Got a tattoo by Philip and it turned out awesome. Leuke Rock muziek op de achtergrond. Doordat het zo heet wordt is het nagenoeg pijnloos aangezien er een flinke doses endorfine vrij komt.

Branding kan doormiddel van een stempel of een cautery machine. Tattoos - Snizoo?

Team nixxx

Ik ga zeker nog een keer terug. Vandaag dan eindelijk de grote dag by danny's Tattoo place Werd vriendelijke ontvangen door Danny Hy legt alles goed uit laat zien dat hy alles netjes klaar legt en hygiëne hoog in vaandel staan by hem Tydens tattooeeren stelt hy je op het je gemak Lekker wa drinken aangeboden De tattoo is vele malen mooier dan ik in mijn hoofd had voorgesteld Voor tattoo's Persoonlijke aandacht in een schone en hygiënische omgeving!

Mijn ervaringen met Jeroen gaan jaren terug naar de tijd dat hij nog bij Dragon als gast tattoeerder werkte.

Afstand Binnen 5 km Binnen 10 km Binnen 25 km Binnen 50 km. Jan Magnus Serie house of cards bbc. Ik kom zeker terug. Bedrijf aanmelden. Raak je tanddecoratie niet met je vingers aan, ga niet met je tanddecoratie zitten spelen? Score Hoger dan 3 Hoger dan 3,5 Hoger dan 4 Hoger dan 4,5. Privacy en een goed contact tussen piercer en klant zijn erg belangrijk.

Wij nemen alle rust om uw droomtattoo te realiseren!

Daarna ook in zijn shop geweest in Tilburg en recentelijk Eindhoven. De piercings verdelen we over het algemeen in 4 groepen: De lichaams-piercings; zoals de navel en tepel De gezichts-piercings; zoals de wenkbrauw en neus De orale-piercings; zoals de lip en tong De intiem-piercings Voor vragen over een piercing kunt u altijd contact met ons opnemen. Robbert heeft me geholpen om mijn idee te verwezenlijken en ik ben er vreselijk blij mee!

Een dikke 10!. Goede sfeer, vriendelijke mensen en een welkom ontvangst. Bij voorkeur een belletje of een whatsapp bericht.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.10.2019 08:14 Lauryn:
   De prijs is namelijk afhankelijk van onder andere: de grootte, de plaatsing, het niveau van detail, kleuren etc. Voor een piercing hoeft u geen afspraak te maken.

  Ten anker

  Vond