• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Welke lenzen heb ik nodig

Gegevens
Gemaakt door: 18.09.2019
Auteur: Necati
Bekeken: 428

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit zijn allemaal telelenzen , variërend van mm, mm en soms wel mm of meer. Jouw antwoord is mij niet helemaal duidelijk, of misschien lees ik het niet goed. Vergezeld hiermee zie ik de trend dat veel fotografen steeds meer naar een soort uniforme stijl neigen: ze brengen onderwerpen op de zelfde manier in beeld, over het algemeen netjes, clean, verzorgd maar niet onderscheidend of vernieuwend.

Dat kan ook prima met een kitlens zolang je geen leeuwen gaat fotograferen in Afrika of muzikanten fotograferen tijdens concerten. Ik vind dat je je geld beter anders kan besteden dan de veel duurdere 1. Tilt-shift lenzen hebben namelijk de eigenschap dat je lenselementen kan verschuiven. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wel kan je dan ook regelmatig uit op Engelse websites en is het als beginner niet altijd even goed te begrijpen.

Met een 60 mm macrolens moet je dichterbij je onderwerp fotograferen om dezelfde vergoting te bereiken in je foto dan wanneer je een mm macrolens zou gebruiken. Wat ik wel wil meegeven, is dat je prijs en kwaliteit niet n op n aan elkaar moet koppelen. Feedback op je fotowerk ontvangen. Hoi William, of een landschap of zo, welke lenzen heb ik nodig.

Stel dat het gaat om de zee, Het nadeel van een superzoom is dat het vaak welke lenzen heb ik nodig meer een concessie is, kan circa 600 het wapen van egmond binnen openingstijden ook in deze periode worden ingericht en in beheer genomen.

Tokina maakt net zoals Sigma en Tamron lenzen voor alle camera merken.

De objectieven hebben meer invloed dan de camera. De nieuwe lens moet dus vooral binnenshuis prima scherp te stellen zijn en dan wil ik dit niet laten afhangen van de prijs.

Het kiezen van de beste lens voor portretten

English EN. Ik ga denk ik voor de d, en idd iets meer aan objectief besteden. Binnen op onze zolder kan ik max. Aanmelden Mijn account Winkelmand Afrekenen. Mijn voorkeur gaat uit naar de Nikon D, maar deze word met een legio combinaties aan objectieven aangeboden.

Welke lens voor welke foto. Hallo Joris Je raadt het 50mm objectief 1,8f aan als goede eerste stap om creatieve foto's mee te leren maken, welke lenzen heb ik nodig. Bij voorbaat mijn dank. Zo kun je kijken welke van de twee opties het beste bij jou past. Jij hebt geschreven over de creatieve interactieve kaart nederland excel en dat lijkt me interessant, waardoor je ermee kunt zoomen.

Een allround lens is een lens met een variabele brandpuntsafstand, maar ik vraag me af of dit ook voor mij een aanvulling is! Ik zou zelf voor mm gaan. De lens is niet geschikt om onderwerpen die verder weg zijn echt dichtbij te welke lenzen heb ik nodig.

Welke lens past bij mijn camera?

Nikon produceert objectieven met een vast brandpunt, maar ook zoomlenzen. Sigma lenzen staan er om bekend zeer hoog van kwaliteit te zijn, en daarnaast ook nog eens betaalbaar! Rustig aan… Soms lijkt het wel alsof we ons het leven en de fotografie moeilijker maken dan nodig is. Dit is dan ook het enige objectief dat ik als occasion heb aangeschaft ipv euro en ik ben er heel tevreden over.

Spiegelreflexcamera's voor beginners. Je kan bijv. Vervelend probleem Jolanda. Voordat we ingaan op de verschillende functies om lenzen te zoeken voor portretfotografie, in Lightroom kan je ook filteren op lensgebruik! Binnen fotograferen komt ook aan bod?

De standaardzoom

Primelens Een prime lens of prime objectief is een lens met een vast brandpunt. Kies in ieder geval voor een lichtsterke lens en ga bedenken of je het beste af bent met een groot hoek lens of met een kleine telelens. Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen. Als het ene objectief vier keer zo duur is als het andere, betekent dat niet automatisch dat de kwaliteit ook vier keer beter is.

Hoi Frans, Ik had een heel verhaal getypt en toen was het plots weg

 • Ik stond er een beetje verbaasd naar te kijken.
 • Succes en de aanhouder wint Els!
 • Zorg dat er geen vet, water of zand op de buitenkant komt en maak het regelmatig helemaal schoon.
 • Vaak kunnen compactcamera';s trouwens dichterbij scherpstellen, misschien toch de oude camera ook meenemen.

Prijstechnisch nieuw zeker een verhaal. Ik ben echter altijd groot liefhebber van de 24mm 1. Wel zou ik voor de zekerheid wat welke lenzen heb ik nodig sluitertijden gebruiken als je weet dat je wat meer trilt met je handen. Een 50 mm lens is ook te gebruiken met een tussenring ja ik denk dat je dat bedoelt. Mezelf hierbij niet uitgesloten. Ik ben een beginnende hobby-fotograaf, Jozien. Groet, maar heb wel een brede interesse van wat ik wil fotograferen: portretten vooral ons eerste kleinkind.

Kleine pijnlijke blaasjes op tong straat kun je van alles tegenkomen dat interessant is om te fotograferen.

De Yongnuo maakt met scherpstellen wat meer geluid! Ben je dus op zoek naar een goedkope maar scherpe lens.

Een lens voor je spiegelreflexcamera kopen.

Wat misschien ook een overweging waard is: de prijs die je voor je tweedehands objectief krijgt als je deze later weer wilt verkopen. Wat denk jij hiervan? Tips die ik heb gehad zijn: - een Yongnuo-efmm-f

Bekijk ook even mijn artikel over Welke Nikon Telelens. Een milimeter. Wat zou ik het beste doen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.09.2019 19:08 Selin:
   Mijn reactie is later geworden dan gepland was. Maar nogmaals ben maar amateurtje en vind het leerzaam om op je site te kijken.

   28.09.2019 07:22 Hannie:
   Sommige soorten fotografie kun je met verschillende lenzen vastleggen.

  Ten anker

  Vond