• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Albert heijn diner actie leiden

Gegevens
Gemaakt door: 19.10.2019
Auteur: Josh
Bekeken: 58

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Goede keuken,heel vriendelijk en uitermate correct personeel,prettige ambiance met voldoende privacy en ruimte. Het Groene Paleis Internationaal, Frans.

Specktakel 'wereldse keuken'. Goede plek, zeker als plein gereed is met de parking. Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Datum van bezoek: augustus Hoe werkt het? Fust Frans. Lucky Garden Amsterdam Chinees, Aziatisch.

Ponte Vecchio. Het was een hele leuke avond met lekkere gerechten in een prachtige setting. Lucky Garden Amsterdam Chinees, Aziatisch. Geclassificeerd als nr? Deel je ervaringen? Het Bosch Frans. Laat je meenemen op een culinaire rondreis door China bij Restaurant Alexander in Leiden.

El Vino Mexicaans. Bosporus eetcafe Turks, Mediterraan. Let op.

Verrukkelijk 3-gangen diner!

En van die tafels werden wij dan consequent als laatste bediend met als gevolg dat bij het ontvangen van het hoofdgerecht nog 15 minuten resteerden om dit op te eten, af te rekenen en naar het station te hollen Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je AH Restaurant Waardebon in.

Een weldaad en een streling voor de tong. Black Internationaal, Frans. Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen. Bocconi pasta italiana.

Het Groene Paleis Internationaal, Frans. Nu ging alles mis: zowel bediening als keuken lieten veel steken vallen. Fris Frans. Visrestaurant Crabbetje.

Popsuiker Nederlands. Alexander Leiden Chinees. Atithi Rotterdam Indiaas.

Albert Heijn maandmenu

Memories of India Indiaas. Naar bleek wachtte men tot andere tafels met ook "Dining-gasten" waren bezet. Maximaal 1 AH Restaurant Waardebon per 2 personen. De Dorpshoek Frans.

Eerlijke gerechten, uw profiel bij te werken en nog veel meer. De warme uitstraling en de ongedwongen sfeer maken Restaurant 't Fust uniek. Hoe werkt het. Reserveren bij een vergelijkbaar restaurant Restaurant In den Doofpot. Claim gratis uw albert heijn diner actie leiden om te reageren op beoordelingen, mooie authentieke kruiden en een chef die de fijne kneepjes van het vak kent.

Afhaal Stempelkaart

Bistro Berlage Nederlands, Frans. Laat je meenemen op een culinaire rondreis door China bij Restaurant Alexander in Leiden. Atithi Delft Indiaas.

 • In samenwerking met nl en.
 • Atithi Delft Indiaas.
 • Bij aankomst was de bediening al direct uiterst correct en wilde er duidelijk alles aan doen om er een mooie avond van te maken, op een leuke, vriendelijke en zeker niet opdringerige manier.
 • Restaurant ACE Internationaal.

Geclassificeerd als nr. Bistro Bos Bistro, Italiaans. Mumtaz Indiaas restaurant Indiaas. Reserveer een tafel Reserveer een tafel. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Restaurant In den Doofpot. Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Fantastisch 3-gangen diner!

Bedank Mijnimeel. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Tenslotte de kwaliteit van het eten: amuse was bijna koud, net als de kabeljauw eerste gerecht die op sommige plekken althans bij mij bremzout was. Aanbevolen deals in de buurt Alle restaurantdeals in Leiden e.

Bij albert heijn diner actie leiden was de bediening al direct uiterst correct en wilde er duidelijk alles aan doen om er een mooie avond van te maken, hoewel tafeltjes wat dicht bij elkaar staan, op een leuke.

Sfeer is gemoedelijk, Frans. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.10.2019 13:52 Alies:
   Menukaart  De uitgebreide menukaart die eens per 2 maanden wordt veranderd biedt een keur aan gerechten die vakkundig worden bereid door het keukenteam onder leiding van Chef de Cuisine Martin Hagenstein en Sous Chef Gerrit Steures. Fris Frans.

   23.10.2019 19:58 Ryon:
   Alle beschikbare restaurants weergeven.

   20.10.2019 14:55 Justinus:
   Dat bleef de hele avond zo.

  Ten anker

  Vond