• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Van der graaf generator musicmeter

Gegevens
Gemaakt door: 20.10.2019
Auteur: Cars
Bekeken: 593

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Let op : In verband met copyright is het op MusicMeter. Toch maar voor dat vuurtorenliedje gekozen. Heel erg lang alleen op LP te verkrijgen geweest, officieel alleen uitgebracht in de VS, daar niks geworden, in '75 Duitse persing verschenen.

The boat of million years 6. But stalking in my cloisters hang the acolytes of gloom and Death's Head throws his cloak into the corner of my room and I am doomed. Van der Graaf Generator - Present Eindelijk iemand hier die ook fan is van deze meesterlijke band, en die ook één van hun albums op 1 heeft staan in z'n top Man-Erg Sfeer van deze plaat bevalt me tot nu toe goed.

Wiki Contact Algemene voorwaarden en privacybeleid.

Een breekbare sfeertekening warm melodieus gezongen en tekstueel prachtig geschreven. The sleepwalkers Het doet me wat denken aan Pink Floyds' the piper at the gates of down!

Het kan wel een beetje vreemd overkomen om Hammill's vocalen te horen op deze muziek,ik ben dan wel niet bekend met zijn solowerk nog dat is deze plaat eigenlijk ook van der graaf generator musicmeter hij zet hier wel een goede prestatie neer.

De man kan van relax ineens een woede aanval krijgen, zo lijkt het.

Man-erg 5.
  • Porton Down 5.
  • Out of my book 7.

Out of my book 7. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht. Luisteren op eigen risico Duidelijk herkenbaar en toch weer zo weergaloos avontuurlijk. Kortom, nog altijd dezelfde meesterlijke georganiseerde chaos op het eerste EN het tweede gehoor als voorheen, gebracht met dezelfde energie.

Maar goed, ik kan nog wel even wachten op de herdruk.

Rudi S. The Habit of the Broken Heart 5. Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen. Beste sinds World Record kan ik me wel in vinden eigenlijk. Blijf ingelogd.

Al met al waarschijnlijk de plaat die sinds de reünie voor mij het meeste het Van der Graaf gevoel oproept. Blijf afterwards echt een prachtnummer vinden. Tweede improvisatie disc vind ik dan weer iets minder interessant. Dankzij The Box echt verslingerd geraakt aan de band.

Niet helemaal, er wordt hier wat meer gebruik gemaakt van het orgel Hugh Banton en daardoor zijn de songs ietsjes rechtlijniger. Childlike Faith in Childhood's End 2. Dat wordt echter ruimschoots gecompenseerd door de overgave en het overduidelijke plezier waarmee gespeeld wordt! Nutter Alert Verder is CD 1 gemixt door Hugh Banton, van der graaf generator musicmeter.

Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft. Lazarus Stone. Rufus schreef: quote.

Ship of Fools live versie van "Vital" The Undercover Man 2. Een journalist die de plaat destijds beoordeelde maakte het af met: '' Heb je problemen. Maida Vale. Zo te horen heeft de band geen druppel water bij de wijn gedaan, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen, van der graaf generator musicmeter.

Inmiddels merk ik dat ik destijds ietwat kortzichtig ben geweest. Zoals altijd bij Van der Graaf een vrij ruwe noot om te kraken woezel en pip taart poppetjes ik ben dan ook inmiddels een heel punt omhoog gegaan.

Alles klopt er aan en live is het steevast geweldig zelfs zonder Jaxon.

Op CD 1 staan met name de nummers die tijdens de tour min of meer vast op de setlist stonden Flight, Lifetime, Bunsho, Plague en Gog regelmatig als toegift. Ook het feit dat de basistracks live in de studio zijn ingespeeld helpt het gevoel van spontaniteit te versterken. Wiki Contact Algemene voorwaarden en privacybeleid.

Davez schreef : Solo ken ik enkel het debuutalbum, wel redelijk goed trouwens. Killer 9? Links Spotify Last.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0