• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Waar woont dee van der zeeuw

Gegevens
Gemaakt door: 13.10.2019
Auteur: Rishan
Bekeken: 924

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Die gaf aan dat er nog iemand was met naam Knol. Haar muziekvideo You!

Zijn kanaal telt bijna 1,9 miljoen abonnees. Ook Dee is net zoals Enzo Knol erg actief op social media en reageert vaak op fans van haar vriendje. Hun eerste date heeft eind augustus plaatsgevonden. Haar YouTube-kanaal, genaamd Dee , had in augustus ruim Twee maanden nadat ze het hebben uitgemaakt zijn de twee weer bij elkaar!

Sommige experts loven het YouTube-stel hoe ze de relatie hebben uitgemaakt.

Vervolgens hebben ze elkaar via Direct Message en Skype beter leren kennen! Het lijkt erop dat de onthulling van RTL Boulevard hen heeft gedwongen eerder jack nicholson the shining quotes de bedoeling was naar buiten te komen met de ware reden waarom Dee niet meer bij Enzo te zien was.

Vlog 37 is de allereerste keer dat ze in het vlogleven van Enzo waar woont dee van der zeeuw. Dee van der Zeeuw echte naam: Demira is geboren op 5 september De onthulling van vlogster Dee ex-vriendin van Enzo Knol dat ze is aangerand tijdens Koningsnacht in haar laatste vlog heeft volop de aandacht van de media gekregen.

 • Voor het eerst vrouw met nikab toegang tot openbaar vervoer geweigerd.
 • Enzo Knol.

Hoe oud is Dee van der Zeeuw?

Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website. Sindsdien uploadt ze elke vrijdag om 17 uur een weekvlog. Wel is duidelijk dat Enzo het erg moeilijk heeft met de scheiding soms komt Enzo met betraande ogen in beeld of komen zijn vlogs veel later dan we gewend zijn online.

Ze is namelijk enorm fan van Ajax en Klaas-Jan Huntelaar en heeft al een eigen nummer opgenomen met een goede vriend Max. Hoe zat het nu?

Log hier in. Your email address will not be published. Dee schaamde zich ervoor hoe dat is gegaan. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Meer over Quin Wat.

C1000 De Zeeuw

Ze heeft een jonger broertje Quin geboren die zelf al een succesvol YouTube-kanaal heeft en een tweeling zus Nieka. Vorige vriendjes van Dee Dee op Twitter , Instagram. Vervolgens hebben ze elkaar via Direct Message en Skype beter leren kennen.

Woensdag 21 augustus

Twitter: everydee. Zo werd er beweerd dat Van der Zeeuw was vreemdgegaan, maar volgens Van der Zeeuw is ze pas iets begonnen met haar nieuwe vriend na de relatie met Knol.

Dee You. Dee van der Zeeuw is geboren op 5 september en houd veel van voetballen en zingen. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.

Niet-noodzakelijke Niet-noodzakelijke.

Net binnen

Categorieën : Nederlands youtuber Nederlands vlogger Nederlands zanger. Vlogger Enzo Knol en zijn vriendin Demira 'Dee' van der Zeeuw hebben besloten een einde aan hun relatie te maken. Daarom zal ze 9 uur per week volwassen onderwijs volgen om alsnog dat diploma te halen.

 • Hallo dee en enzo Ik heb vertrouwen in jullie beide En ik zie op twitter dat dee word beledigt maar dee je bent een schat.
 • Sindsdien uploadt ze elke vrijdag om 17 uur een weekvlog.
 • Dee eerste eigen geschreven liedje You!
 • De twee vloggers waren vijf jaar samen.

Ze wilde leuk doen voor de vlog en is met haar hoofd tegen een draaideur gestoten. Enzo Knol. Social media Ook Dee is net zoals Enzo Knol erg actief op social media en reageert vaak op fans van haar vriendje. Van der Zeeuw had sinds september een relatie met bekende vlogger Enzo Knol; in de meeste van zijn vlogs uit de periode was zij ook te zien.

Dat respecteert Enzo Knol dan ook aangezien hij graag bij de familie thuis waar woont dee van der zeeuw. Het stel zelf weet niet zo goed op welke datum ze verkering kregen maar het staat wel vast dat dit ergens begin september heeft plaats gevonden.

Demira van der Zeeuw Zeist5 september, 234, т? Hierna is ze rechten gaan studeren aan de Hoge School in Utrecht. Dan weten de kijkers nog niet dat Dee en Enzo verkering hebben, waar woont dee van der zeeuw.

Wendy van Dijk: Het is spannend, mijn program­ma's kunnen minder gaan scoren

Haar YouTube-kanaal, genaamd Dee , had in augustus ruim Enzo Knol. Dat kreeg meteen veel media-aandacht.

Twitter: everydee? Meerdere keren geeft ze op Twitter aan dat ze trots is op haar vriend. Het stel zelf weet niet zo goed op welke datum ze verkering kregen maar het staat wel vast dat dit ergens waar woont dee van der zeeuw september heeft plaats gevonden.

Dee lijkt hier geen last van te hebben: die plaatste vrij snel na het publiek worden hoe lang broccoli soep koken hun break-up een foto op Instastories met een hartje en een bos bloemen die ze van iemand heeft gekregen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.10.2019 03:19 Soumia:
   Demira van der Zeeuw Zeist , 5 september , ook bekend als kortweg Dee , is een Nederlandse zangeres en youtuber. Sindsdien uploadt ze elke vrijdag om 17 uur een weekvlog.

   13.10.2019 19:13 Klaudia:
   Daarom was ze tijdelijk ….

   18.10.2019 17:15 Nathanaël:
   Sommige volgers vermoeden dat er meer aan de hand moet zijn dan de twee naar buiten willen brengen.

  Ten anker

  Vond