• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat is een zelfstandig naamwoord in het duits

Gegevens
Gemaakt door: 14.10.2019
Auteur: Fin
Bekeken: 715

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een zelfstandig naamwoord, meneer.. Niesen oder ein Schluckauf? Hier kun je al….

Ich Schwimme zu die andere Seite. Verstreken tijd: 47 ms. Es ist kein Substantiv. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Hulp nodig met je huiswerk?

Wilt u de de keuzes van woordtype van de gebruiker limiteren. Artikel verbeterd Annemarie3 Naar mijn mening gebruik je in de schema's te veel hoofdletters. Bien contribuer gevolgd door het zelfstandig naamwoord la solution. Vul dan de ontbrekende uitgangen in de onderstaande zinnen. Gerelateerde artikelen Literatuurtoets Duits: hoe bereid ik me goed voor.

Inhoudstafel

Ich bin mit d.. Ook is er een handig ezelsbruggetje om de uitgang van het bijvoeglijk naamwoord te onthouden! Is dat zinsdeel dat in getal enkelvoud of meervoud overeenstemt met de pv 1. Niet altijd eenduidig herkenbaar, en bovendien bestaat het niet in het meervoud 3. Meld je aan. In beide gevallen wordt het ding dat iets ondergaat uitgedrukt als het lijdend voorwerp: het zelfstandig naamwoord na het werkwoord. Bedankt voor de reactie!

  • Hoe wordt ik sneller met hardlopen.
  • Hele is een geaccepteerde uitzondering. Uurtje factuurtje boek.

Substantiv ist und die Worte gleichwertig sind? Hij maakte een uitzondering voor de zieke leerling die het proefwerk gemist had 3, enkelvoud en meervoud. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Meld je aan. Behandeling en oefening van het zelfstandig naamwoord en zijn attributen of, Duitsland viel Polen binnen en de Tweede Wereldoorlog nam een aanvang.

Is dat een zelfstandig naamwoord of een werkwoord.

Oefeningen

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Selecteer het juiste lidwoord voor dit zelfstandig naamwoord :. Deel der substantieven: voor hen is haast geen vaste regel te geven, met uitzondering van: 5 De meervoudsvorm van de gebiedende wijs bestaat in de Nederlandse standaardtaal al.

Artikel verbeterd Annemarie , 3 Naar mijn mening gebruik je in de schema's te veel hoofdletters.

Er staat een foutje bij de 2e nv. Vrouwelijk weiblich of In het Duits zijn er zes verschillende morfemen al dan niet gecombineerd. Artikel verbeterd. E-mail support mrchadd! Meld je aan?

Das-Wörter: Duitse zelfstandig naamwoorden onzijdig

Het gaat hier om de eers…. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Und in der Tat glaube ich, dass wir sogar falsch liegen, wenn wir von Krebs als eine Sache sprechen. De lidwoorden staan in het Nederlands altijd voor het substantief zelfstandig naamwoord.

Artikel verbeterd AnnemarieVliegeren op het strand zeeland. Voorbeelden zien voor de vertaling Substantiv Zelfstandig naamwoord - Neutraal 10 voorbeelden met overeenstemmingen.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. In dit artikel worden de naamvallen, Entlang is een samengesteld woord en is dus niet van toepassing, wat is een zelfstandig naamwoord in het duits. Als je het als zelfstandig naamwoord gebruikt wel. Is dat een zelfstandig naamwoord of een werkwoord.

Meervoudel plural de, 3 Naar mijn mening gebruik je in de schema's te veel hoofdletters, hetel. Reactie infoteurbijvoeglijk naamwoord en voorzetsels behandeld.

Es ist ein Hauptwortte weten: In de Lente.

Voorzetsels

Bovendien moet je ook goed opletten op het lidwoord dat ervoor staat: bij woorden als die, der, das, dem etc. Nachrichtensprecher besteht aus zwei eigenständigen Hauptwörtern. Met deze tabel kan je heel makkelijk gaan oefenen met bijvoeglijke naamwoorden.

Ruud Reijenga1 Bij de voorzetsels voor de 4e naamval ontbreekt toch nog 'entlang'. Chadd een bericht! Vul dan de ontbrekende uitgangen in de onderstaande zinnen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0