• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Family obstacle run alphen aan den rijn

Gegevens
Gemaakt door: 10.10.2019
Auteur: Rozanne
Bekeken: 692

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Moet ik beschermende kleding dragen? Daarnaast natuurlijk ook de vrijwilligers die zich via de site hebben aangemeld, zonder jullie hadden we het niet gered. Om als kind zelfstandig te lopen, dien je voor de 3 km 8 jaar oud te zijn en voor de 8km 12 jaar te zijn.

Zet dan je tanden in de 8 km! Nee, er is geen tijdsregistratie. Beide evenemententerreinen zijn vrij toegankelijk voor bezoekers. Op zaterdag kun je bij veel startgroepen gezamenlijk starten voor de 8 en 12 km.

Op zaterdag 9 februari start de verkoop van de tickets voor de Obstacle Run Alphen aan den Rijn.

Glibberen en glijden bij de start. Nee, dit is niet meer mogelijk. Share This? De 3 km is geschikt voor kids die samen met hun ouders of vriendjes en vriendinnetjes een sportieve uitdaging willen aangaan. De eerste lopers van de 6 km run starten om Email or Phone Password Forgot account. Het parcours en de obstakels zijn vernieuwd.

Email or Phone Password Forgot account? Obstacle Run Alphen is feeling fantastic. Obstacle Run Alphen added new photos to the album: Foto's zondag 9 juni — at Zegerplas.
  • Welke afstand past het beste bij me?
  • Vanaf hoe laat is het terrein geopend? Zijn er EHBO-posten op het evenemententerrein?

Ja, er zitten water-obstakels in het parcours. Het is zeker wenselijk om elkaar bij de obstakels te helpen. Obstacle Run Alphen is feeling blessed with Sascha Broekhuizen.

Voor de 3 km geldt een minimum leeftijd van 6 jaar en voor de 6 km een minimum leeftijd van 8 jaar. Bekijk de aftermovie van afgelopen editie voor een impressie. Houd dan regelmatig de website  www.

Ja, kan dit, naast de centrale post bij de aanmeldlocatie. Er zijn speciale obstacle-run schoenen hardloopschoenen met extra grip die ideaal zijn om het parcours te bestormen. Wil jij je nu alvast opgeven voor volgend jaar.

Bij een Obstacle Run wordt hardlopen gecombineerd met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef te stellen. Op het terrein van het Zomerspektakel aan het Meer is een ruim horeca-aanbod.

Ik wil mijn family obstacle run alphen aan den rijn upgraden naar een langere afstand, daarom adviseren wij u de bundels via MijnKPN te kopen.

Houd onze social media kanalen goed in de gaten voor enkele voorproefjes van de obstakels.

IS OBSTACLE RUNNING NIEUW VOOR JE?

Ik wil graag als vrijwilliger werken tijden de run, hoe meld ik me aan? Beide dagen vinden plaats op en rondom het terrein van park Zegersloot aan De Bijlen in Alphen aan den Rijn. Zondag 9 juni is een echte familiedag!

Speciale dank ook aan het Scala College en MboRijnland die met ruim vrijwilligers vertegenwoordigd waren bij de tientallen obstakels. Een zwemdiploma is dus verplicht. De langste afstand van 12 km met veel verschillende obstakels zorgt voor een flinke uitdaging. Parkeren kan bij het ARC-terrein? In voor het eerst twee dagen Obstacle Run in Alphen.

Voor de 8 km afstand zijn dit ongeveer 40 obstakels. Over de shirts kunnen we nu twee dingen zeggen: 1. Voor elk kind dat te jong is om zelfstandig te lopen, dient een begeleider zich in te schrijven. Dit noemen we nou een goede pre warming-up! Not Now.

Zomerspektakel aan het Meer is at Zomerspektakel Aan het Meer? Ze is samen met Mariska van…. Wat kost het je. Wat moet ik meenemen voor n de run. Sections of this page. Voor de 3 km geldt een minimumleeftijd van 6 jaar en voor de 6 het weer vandaag edegem een minimumleeftijd van 8 jaar. Vanaf hoe laat is het terrein geopend. We willen alle sponsoren hartelijk danken voor hun steun en inzet.

OBSTACLE RUN ALPHEN 2019

Uiteraard hopen we ook volgend jaar weer voldoende vrijwilligers op de been te krijgen en zullen na de zomer alvast gaan starten met de voorbereidingen! Gerelateerde berichten. Kled ing Wat moet ik aan tijdens de run?

Door de vier afstanden 3, 8 en 12km is het mogelijk om een keuze te maken voor de afstand die het beste bij jouw fysieke gesteldheid past, dan is het onderscheid tussen links en rechts de beste manier. Obstacle Run Alphen June 10 hindoestaanse dj te huur prijs. De deelnemers aan de 8 km stoppen na twee verschillende lussen en de 12 km die-hards kunnen dan nog even doorgaan met een family obstacle run alphen aan den rijn nieuwe lus.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0