• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Foto collage op canvas

Gegevens
Gemaakt door: 19.10.2019
Auteur: Marlo
Bekeken: 888

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Contact Veelgestelde vragen Contact. Dat is wel zo makkelijk!

Nu foto uploaden Foto selecteren. Bedankt Marthe van herinneringen op linnen. Maak jij ook zoveel foto's en kan je moeilijk een keuze maken welke de leukste is voor jouw foto op canvas?

Ja , ik betaal geen verzendkosten Op de verzendkosten besparen. Ik zou hier zo weer bestellen.

Privacybeleid Cookiebeleid Algemene Voorwaarden Contact. Bestel nu jouw fotocollage en laat je verrassen door het eindresultaat. Nu foto uploaden. Gonny Wieringa, Ter Apel lees review. Contact Veelgestelde vragen Contact.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

Direct Bestellen. Hiermee kun je de fotocollage maken en bestellen. Lees meer.

Bekijk alle canvasformaten

Vierkant Formaat Laagste prijs! De eindresultaten zijn goed genoeg voor zelfs hotels en resorts. Logisch ook, zo hoef je niet te kiezen maar kun je al jouw mooie en favoriete foto's bundelen en op één canvasdoek ontwerpen, laten printen en ophangen. Natuurlijk maken we je fotocollage op canvas helemaal klaar tot op het laatste detail en monteren wij altijd gratis een ophangsysteem. Een ogenblik alsjeblieft In onderstaande tabel zie je een aantal prijsvoorbeelden van een aantal gangbare formaten.

Fotocollage hart.

 • Een hele originele uitvoering van een foto op canvas dus! Onze aanbieding: Nu aanmelden voor onze Newsletter en gratis ontvangst zeker stellen!
 • Wil je niet één, maar een canvas met meerdere foto's, omdat je niet kunt kiezen uit al die mooie foto's?

Fotocollage maken met tekst Collage maken van foto's Fotocollage op canvas Collage poster Fotocollage hart Fotocollage als getal. De fotocollage is er voor deze producten Canvas Acrylglas Alu-dibond Poster, foto collage op canvas.

Super tevreden over herinneren op linnen. Je hoeft geen kunstenaar te zijn om bijvoorbeeld een mooie canvas collage online te maken. Het was een bijzonder geslaagd cadeau. Heb je hulp nodig.

Prijzen en formaten

Als je vervolgens akkoord gaat met het ontwerp, wordt jouw persoonlijke foto op canvas collage afgedrukt. Na het versturen van de foto's voor de canvas-collage worden ze automatisch geordend. Klassieke afdruk van je foto's op puur canvas Wil je al je leukste foto's bij elkaar op canvas?

De canvasdoeken worden zwevend in de baklijst geplaatst voor een geweldig ruimtelijk effect!

Nu foto uploaden Foto selecteren. Bedankt voor alle service en hulp. Code voor gratis verzending: De code wordt automatisch verwerkt. Je collage wordt dus echt op maat gemaakt, superhandig allemaal. We zijn heel trots op onze uitstekende klantbeoordelingen.

Collage canvas

Klantenservice Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Het ophangen van een canvasdoek met collage is erg makkelijk en kan op verschillende manieren.

Ga aan de slag en maak je eigen fotocollage op canvas , forex , plexiglas of aluminium Fotocollage als cadeau Een fotocollage cadeau geven is natuurlijk altijd leuk.

Dat is wel zo makkelijk. De service is foto collage op canvas top. Bij albelli is dit heel simpel en ontzettend leuk om te doen, foto collage op canvas. Je kan blijven veranderen. Start de chat. Voornaam Achternaam Email Op de verzendkosten besparen.

Hiermee kunnen we je foto's klaarhelder van kleur afdrukken en blijft je canvas fotocollage gegarandeerd mooi, ook na vele jaren. In onderstaande tabel zie je een aantal prijsvoorbeelden van een aantal gangbare formaten.

Maak zelf je fotocollage op canvas

Zonder probleem nieuwe gekregen. Dat is mogelijk door de inzet van directe bedrukking. Onze andere shops:         Sitemap   Privacy policy   Algemene voorwaarden   Retourbeleid.

Ik heb al 13 jaar een doek in de woonkamer hangen die in de ochtend in de zon hangt. Onze aanbieding: Nu aanmelden voor onze Newsletter en gratis ontvangst zeker stellen. Pas na jouw goedkeuring wordt de foto collage canvas geprint, foto collage op canvas.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.10.2019 06:39 Xian:
   In de galerie-uitvoering met een randdikte van 4 centimeter ziet de fotocollage er bijzonder indrukwekkend uit. De bestandsgrootte overschrijdt de maximale grootte van 80 MB.

  Ten anker

  Vond