• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Samsung smart home app support

Gegevens
Gemaakt door: 20.10.2019
Auteur: Manoah
Bekeken: 556

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maar er is wel een groot verschil: je kunt de televisie niet als Woning-hub gebruiken. Hierbij geldt wel dat de televisie voldoet aan de volgende eigenschappen:.

Je kunt ook nummers, podcasts of audioboeken afspelen, pauzeren, vooruit spoelen, terug spoelen of stoppen met casten. Maak verbinding met een huis vol apparaten. Selecteer uw Chromecast-apparaat. Wassen en drogen. Groepen Hier verschijnen speakergroepen uit het lokale wifi-netwerk.

Instellen of Toevoegen : Stel apparaten en services in, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen. Je hebt de wasmachine al gevuld, voeg leden toe aan je afstand barcelona airport lloret de mar of maak speakergroepen en huizen, maar je kwam er niet aan toe om het apparaat ook aan te zetten, samsung smart home app support.

Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, the sadness disappears. Het samsung smart home app support van uw Android-scherm wordt niet ondersteund op iOS- of Windows-apparaten. Agenda : Beheer welke agenda's aan je Google Assistent zijn gekoppeld. Samsung-koelkast Bedien andere slimme huishoudapparaten rechtstreeks vanuit de Family Hub-koelkast. Kies op de homepage het Chromecast-apparaat dat u gebruikt.

X-Spect detecteert niet-zichtbare informatie en helpt jou bij het maken van dagelijkse beslissingen in je huishouden.

Ze onthouden dat u een website bezocht heeft en deze informatie wordt gedeeld met andere organisaties zoals adverteerders. Apparaat mirroren : Cast het scherm en de audio van je Android-apparaat naar je tv, speaker of Chromecast-apparaat.

Als deze machtiging niet is ingeschakeld, wordt de sessie voor 'Scherm casten' onmiddellijk beëindigd nadat er is geprobeerd verbinding te maken. Stap 2. Je voegt je Vizio-tv toe aan de Woning-app en kunt het daarna aansturen als elk ander HomeKit -accessoire. Verplaats de schuifregelaar naar rechts om het volume te verhogen en naar links om het volume te verlagen. Maar er is wel een groot verschil: je kunt de televisie niet als Woning-hub gebruiken.

 • Stap 1. Hier krijg je antwoord op je vragen en vind je meer informatie waarmee je problemen kunt oplossen.
 • Snelle acties Hier heb je algemene controle over je hele huis.

Hier worden apparaten vermeld die onderdeel zijn van je huis, samsung smart home app support, maar nog niet aan een kamer zijn toegewezen. Akkoord Lees meer! Ik zet redenen op een rij waarom je je televisie zou willen koppelen aan Google Home:. Zo kun je met specifieke spraakopdrachten de TV aanzetten met Google Home en deze wijzigen in volume. Sven 40 Sven gebruikt Home Connect om tijd te besparen in het dagelijkse huishouden. Instellingen Persoonlijke gegevens   Bijnaam : Stel een bijnaam in voor jezelf.

HomeKit op je televisie

Zo kun je met specifieke spraakopdrachten de TV aanzetten met Google Home en deze wijzigen in volume. Word een partner Maak goede verbindingen met Home Connect.

Toevoegen : Stel apparaten en services in, voeg leden van je huis toe of maak speakergroepen en huizen. Naast Samsung TV ook andere televisies koppelen aan Google Home Uiteraard kun je veel meer televisies koppelen aan de smart speaker van Google.

X-Spect - een intelligente scanner. Koken en bakken. Nodig vrienden en familie met een paar tikken uit als u klaar bent. Help en Support. Scroll omlaag, zoek  Apparaat mirroren en tik erop.

Stap 2. Uw scherm casten vanaf uw Android-apparaat

De cookies kunnen ook gebruikt worden om gewijzigde tekstgrootte, lettertype en andere aanpassingen van de webpagina's op te slaan. Ontdek hoe je jouw Home Connect apparaten bestuurt met behulp van de Amazon voice assistant. Informatie Laatst bijgewerkt januari Categorie Diensten Onderwerpen homekit , televisie.

 • Je kunt nu de televisie aan een specifieke kamer toewijzen.
 • Als u de batterijbesparingsmodus inschakelt, kan de verwerkingskracht van uw apparaat worden beperkt, wat van invloed kan zijn op de prestaties van de functie 'Scherm casten'.
 • Hanne en Erik gebruiken de innovatieve technologie van Home Connect om hun vrienden te verrassen met culinaire hoogtepunten.
 • Apparaatinstellingen beheren.

Huis : Tik hierop om van huis te wisselen, samsung smart home app support. Het afspelen vindt daarbij synchroon plaats. Handsfree bediening. Je hebt daarbij ook toegang tot de collectie 4K HDR-films. Ontdek Home Connect. Deze wordt aangesloten op je Samsung TV door deze in achterin je televisie te pluggen? Deze cookies verzamelen geen informatie die een bezoeker identificeren.

Gesprekken op apparaat : Kies het telefoonnummer dat je wilt gebruiken wanneer je belt met de Google Home.

Televisies als nieuwe HomeKit-categorie

Dit is dan ook een hele mooie combinatie: zo kun je straks je Samsung TV met spraakopdrachten via Google Home bedienen. Nu chatten Chat met een lid van het Chromecast-team. Scroll omlaag, zoek  Apparaat mirroren en tik erop. Het kan super interessant zijn om een smart speaker te koppelen aan je smart TV.

Bestuur je wasmachine via Home Connect. Je hebt daarbij ook toegang tot de collectie 4K HDR-films. Afspelen : Tik hierop om een lijst weer te geven van alle apparaten waarnaar je kunt casten!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.10.2019 23:02 Anton:
   Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de opties waarover je kunt beschikken met Home Connect.

   24.10.2019 14:55 Bent:
   Chromecast-apparaten en -displays : Bedien het volume van het display of open de instellingen.

  Ten anker

  Vond