• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sjaal haken patroon youtube

Gegevens
Gemaakt door: 17.08.2019
Auteur: Ouardia
Bekeken: 285

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Romy schreef:. Ik woon in spanje en het is hier op dit moment ongeveer 40 graden. Dit waren mijn eerste stokjes.

Ik kreeg de tip om niet te strak te beginnen en om niet te beginnen met een rij losse maar de stokjes hakend op te zetten toer 1 en 2 samen. Ik heb de luchtige "baksteen" sjaal inmiddels gemaakt van mohair wol. Toch vond ik het lastig om te zien waar precies in te steken, toen ik wat stokjes had gemaakt zag ik dat mijn rij toeren iets anders was. Op een Facebookgroep vol met ervaren haaksters vroeg ik om een makkelijk en leuk haakpatroon van een sjaal. Vind het wel grappig om met deze temperatuur een sjaal te haken.

Je begint in de tweede steek van je lossenketting met het haken van een half stokje.

Ik merkte al snel dat mijn sjaal al behoorlijk breed werd. Haak vervolgens drie halve stokjes. En toen dacht ik, zo dat wordt een makkelijke toer… en ik had het mis, sjaal haken patroon youtube.

Maar wat was anders. Voor het haken gebruikte ik haaknaald 5,5 mm.

Herhaal dit tot het einde van je lossenketting. Ik ken de Julia wol niet maar had graag geweten hoeveel meter garen je nodig hebt gemiddeld als je met haakpen nr9 het resultaat wil bereiken van de sjaal die hier wordt voorgesteld.

Daarna ging het goed met toer 6. Vervolgens start je in de vijfde steek met een half stokje en haak je een groep van vier halve stokjes een half stokje in 1 steek. Ik kan de sjaal nu 3x om mijn nek slaan. Haak vervolgens drie halve stokjes. Ik heb meest gezwoegd op mijn aangepaste versie van Poesje Mauw, met dubbele katoendraad… Kreeg er zelfs eelt van op mijn vingers!

Hopelijk hebben we juist een win-win zo?

Je begint in de tweede steek van je lossenketting met het haken van een half stokje. Haak vier halve vasten en haak dan twee lossen dit is je eerste stokje. Ik heb de sjaal inmiddels ook al 2x gemaakt; 1 keer met dikke wol en een sjaal haken patroon youtube met wat dunnere wol en langer.

Je ziet nu aan gratis e cards verzenden uiteindes al een baksteen effect ontstaan, sjaal haken patroon youtube. Ik merkte al snel dat mijn sjaal al behoorlijk breed werd.

Meedoen met de Mystery Blanket '19? Start: 1 december 2019

Bij de meeste omslagdoeken begin je bij het puntje en ga je door met breien of haken totdat je omslagdoek de juiste omvang heeft. Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden : Reactie annuleren. Je begint in de tweede steek van je lossenketting met het haken van een half stokje. Disclaimer Privacybeleid.

Maar wat was anders. Sjaal haken patroon youtube kwam ook diepste punt dode zee uit met de steken die ik moest hebben.

Ik heb de sjaal al veel gedragen en het is inmiddels een van mijn favoriete sjaals om bij me te hebben voor het geval het afkoelt buiten. Je werkt dan toer voor toer richting het uiterste puntje. Haken Mijn tweede sjaal, de confetti sjaal 15 september Haken 7 Reacties.

Ik haak ook vooral amigurumi, als ik soms een foutje maak een steek te veel of te weinig dan minder of meerder ik gewoon de volgende ronde. Met lekker weer heb ik soms zin in een luchtige sjaal voor als het wat afkoelt in de avonden. Uiteindelijk gebruikte ik slechts twee bollen Julia wol en was ik in twee avondjes haken al klaar. Maar toch geen vrede mee… dus toer 6 uitgehaald en maar zoeken wat ik fout deed.

Dit waren mijn eerste stokjes. Zo ja, welke kleur. Maar dat is geen probleem, sjaal haken patroon youtube. Ik heb de sjaal inmiddels ook al 2x gemaakt; 1 keer met dikke wol en een keer met wat dunnere wol en langer.

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Je hebt nu aan het begin en aan het eind groepjes van vier halve stokjes! Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

TIP: ik kreeg van de maker van dit patroon de tip om bij elke 50 steken een steekmarkeerder te doen. Ik heb een vraagje. Stiekem ontdekte ik later nog wel een fout in toer 4, maar die ga ik gewoon negeren… let it go… altijd lastig later zag ik het niet meer gelukkig. Ik heb de sjaal inmiddels ook al 2x gemaakt; 1 keer met dikke wol en een keer met wat dunnere wol en langer.

Lijkt mij inderdaad helemaal niet gemakkelijk. Zo plaats ik ook regelmatig een DIY of tutorial waarin ik stap voor stap een knutselproject uitleg. Eerste deed ik de stokjes in elke steek v tje.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0