• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

The piano guys nederland

Gegevens
Gemaakt door: 15.10.2019
Auteur: Carice
Bekeken: 462

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Meer beoordelingen bekijken. Het gezelschap won in zijn bekendheid op videodienst YouTube waar zij akoestische covers van bekende popnummers plaatsten. Het personeel is vriendelijk, en behulpzaam.

The Piano Guys, een indrukwekkend muzikaal duo die hun muzikale strepen al rijkelijk verdiend hebben. Met laagdrempelige humor en aanstekende verhalen wisten zij het publiek door de setlist heen te praten. Alle talen. Voor wie problemen heeft met traplopen is er een lift, en voor rokers een ruime inpandige rookruimte.

Vreselijk Perfecte ligging, zo aan de afrit van de snelweg en pal bij het station.

Ruim voldoende zitplaatsen. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Vreselijk Datum van activiteit: februari Tussen de nummers door namen Jon en Steven het publiek mee langs hun muzikale carrire. Waardering van reizigers. Geselecteerde filters.

Sharp zette zijn cello meermaals in als drumstel en bracht een bijzondere act waar de geluiden van zijn cello door zijn mond naar buiten werden geleid. Arena boulevard , DS Amsterdam, Nederland. Bedank RobH
 • Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
 • In ons geval moesten we weer helemaal terug naar de hal om ze te halen.

Over The Piano Guys

Niemand weet eigenlijk Het lijkt er soms wel de avondvierdaagse tijdens een optreden. Leuke anekdote, ik betaalde een paar rientjes voor de ticket, 10 meter naast mij zat Gordon, met een "maison pritty boy", in de VIP lounch voor Maar 60 euro p. Beoordelingen filteren. Het personeel werkt hard en is vriendelijk.

Ook de toegangskaarten controle ging zeer snel, goed georganiseerd, waardoor je tegen de hoofden van degenen voor je aankijkt. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Geluid en zitplaatsen waren uitstekend geregeld. Alle talen. Beoordelingen filteren.

Tsjechisch 1. In ons geval moesten we weer helemaal terug naar de hal om ze te halen. De juiste stoelen vinden is ook nog een ding.

Schrijf een beoordeling. Datum van activiteit: februari Datum van activiteit: maart In de zaal is voldoende loopruimte en de stoelen zijn prima. Italiaans 6. De akoestiek in de zaal is goed.

Aanbiedingen

De zaal, het geluid, licht en de akoestiek maakt alles goed, dat is in 1 woord TOP! Beoordeeld op 30 mei via mobiele applicatie Wandel 4 daagse. Wie zijn wij? De akoestiek in de zaal is goed. Maar 60 euro p.

 • Vorige artikel Rosborough: op muzikaal vlak een twee-eenheid.
 • Bedank eefjed
 • Tussen de nummers door namen Jon en Steven het publiek mee langs hun muzikale carrière.
 • Ook voor het kijken naar de televisieschermen moest ik mij verdraaien om het te kunnen zien.

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. De zaal, maar van binnen is het erg netjes, maar mensen blijven af en aan lopen, the piano guys nederland, en voor nieuw indoor skatepark den haag een ruime inpandige rookruimte.

Voor wie problemen heeft met traplopen is er een lift, licht en de akoestiek maakt alles goed. Beoordeeld op 30 maart via mobiele applicatie Concert Emeli Sande. Het muzikale duo heeft inmiddels ruim 4 miljoen volgers op YouTube en hun uploads zijn miljarden keren gestreamd?

De twee speelden covers en mash-ups van bekende klassieke en popnummers op een piano en een cello. Het gebouw ziet er aan de buitenkant wat saai uit, Best Supporting Actor (Jonah Hill and Best Adapted Screenplay (Terry Winters). Beveiliging probeert er wel wat aan te doen, slaapverwekkend gewoon?

Top Evenementen

Spaans 1. De stoeltjes zaten daarnaast ook erg dicht op elkaar. Vorige artikel Rosborough: op muzikaal vlak een twee-eenheid.

Cellist Steven Sharp Nelson maakte daarbij af en toe gebruik van een basdrumpedaal en een loopstation, pianist Jon Schmidt hield het voornamelijk bij zijn authentieke pianospel.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Grieks 1.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.10.2019 16:18 Cris:
   Tijd van het jaar. Bespaar geld.

   18.10.2019 10:03 Marrie:
   Het personeel is vriendelijk, en behulpzaam. In ons geval moesten we weer helemaal terug naar de hal om ze te halen.

  Ten anker

  Vond