• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zoete aardappel airfryer tefal

Gegevens
Gemaakt door: 02.10.2019
Auteur: Marije
Bekeken: 126

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Helaas is dit een oudere posting, dus je kunt je niet meer opgeven. One pot: Gevulde paprika's met gehakt. Fryer - 16 okt Ik heb je instructies goed opgevolgd en de familie heeft heerlijk genoten van deze zoete frietjes!

Happy healthy snacking! Lilianne - 21 jul. Helaas is dit een oudere posting, dus je kunt je niet meer opgeven. Beenham met cranberry compote. Heb je voor de zoete aardappel friet geen olie gebruikt, ik zie dat bij de ingrediënten niet staan en ik dacht altijd dat je 1 eetlepel olie moet gebruiken.

Recept: avocado toast met hummus en een eitje. En wat kun je nou beter in de Airfryer maken dan frietjes. Kijk zelf maar. Lizet - 22 jul. Helaas is dit een oudere posting, dus je kunt je niet zoete aardappel airfryer tefal opgeven.

 • Britt - 23 jul Ik houd van zoete aardappelfrietjes, lekker!
 • Spaanse broodjes gevuld met ei en chorizo.

Reactie plaatsen

Pauline 13 mei om Ze worden nooit zo krokant als de gefrituurde versie helaas. Lijkt me dat de airfryer dit automatisch op graden doet in geval van frites? Liset - 21 jul Vind het jammer dat het via Facebook moet. Beenham met cranberry compote. We zijn op zoek naar een aantal bloginsiders die de Airfryer thuis willen uittesten!

 • Schil de pompoen het liefst zo'n rond, feloranje exemplaar , halveer en verwijder de pitten. Reactie plaatsen Reactie annuleren Inloggen of registeren met:.
 • Lizet - 22 jul Oh klinkt goed!!

Advertentie - Lees hieronder verder. Klinkt goed. Heb jij er altijd al een willen uitproberen. Lilianne - 21 jul. Verhoog nu de airfryer naar graden. Hi Pauline, Klopt het dat de zoete aardappelfrietjes er een beetje verbrand paarsig uitzien.

Spaanse broodjes gevuld met ei en chorizo. Haal de frietjes eruit en dep droog met een schone theedoek. Volgende keer misschien toch met een theelepel olie omhusselen?

Beenham met cranberry compote. Dus keep on Airfrying. Gebruik dan een airfryer? Ben - 10 feb Ik heb ze op deze manier al meerdere malen gemaakt, maar nooit knapperig gekregen. Happy healthy snacking.

Bereidingswijze

Liset - 21 jul. Dit bericht is in samenwerking met Philips, lees mijn  disclaimer. Liset - 21 jul Vind het jammer dat het via Facebook moet.

Ik moet daarbij wel vermelden dat ik een Tefal airfryer heb en ik niet de temperatuur in kan stellen, Klopt het dat de zoete aardappelfrietjes er een beetje verbrand paarsig uitzien, enkel wat ik bereid. Lizet - 22 jul? Volgende keer misschien toch met een theelepel olie omhusselen. Wil je het iets verantwoorder zoete aardappel airfryer tefal. Fabienne Scheffer 7 augustus om Hi Klacht vertalen in het engels, every day.

Volgende post! Veel succes verder.

10 reacties

Audisse - 26 nov. Na afloop mag je hem houden, zodat je voortaan zelf ook knapperige en gezonde frietjes kunt klaarmaken. Ik heb er voor gekozen om zoete aardappel friet in de Airfryer te maken. Bak de frietjes nog eens minuten, tot ze goudbruin en krokant zijn.

Mvg Nathalie. Heb je voor de zoete aardappel friet geen olie gebruikt, ik zie dat bij de ingredinten niet staan en ik dacht altijd dat je 1 eetlepel olie moet gebruiken. Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram. Maaike - 21 jul Klinkt goed, zoete aardappel airfryer tefal.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.10.2019 00:39 Muhammet:
   Superleuk dat jullie allemaal zo enthousiast zijn. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

  Ten anker

  Vond